Trgovina

Košarica

Angelski talismani ANGELIK so informirani (Poznik tehnologija) z več kot 300.000 pozitivnimi in življenju koristnimi informacijami, ki med seboj delujejo sinergijsko in v popolni harmoniji.
S pomočjo posebnih kodirnih sistemov, ojačevalcev in oddajnikov poteka poteka process oddajanja podpornih informacij v prostor.
Sklopi informacij so plod več desetletnih intenzivnih raziskav. Kodiranje vključuje stroge postopke aplikacije in preizkušanja, zaradi česar so Angelski Talismani Angelik verjetno eni najmočnejših talismanov na svetu.

ANGELI so simbol usmiljenja, dobrote in razumevanja, ter simbol čudeža- kadar ga potrebujemo. Njihova simbolika vključuje tudi močan element zaščite, zaradi česar ustrezajo lastnostim amuletov. Ker pa so angelski HIŠNI AMULETI še dodatno informirani (s posebnim postopkom so vanje vtisnjene univerzalne pozitivne energetske informacije in specifične kode) zaradi česar se njihova moč neverjetno poveča, pa zaradi tovrstne “posvetitve” postanejo talismani.
INFORMIRANI ANGELSKI TALISMANI ZA DOM “ANGELIK” so torej hkrati amulet in talisman v enem, saj združujejo lastnosti in moč obeh.

Angelske talismane ANGELIK informira svetovno priznani inovator, radionik in izumitelj Vili Poznik, katerega delo in dosežki so tako vizionarski ter hkrati znanstveno merljivi, da ga mnogi upravičeno imenujejo tudi Slovenski Nikola Tesla.

Vsak angelski hišni talisman vsebuje cel nabor univerzalnih informacij, ki pa so pri posameznem angelu dopolnjene s posebej ojačanimi specifičnimi informacijami s področja poslanstva določenega angela.