Slikica steklaPoznik - oddajnik Angelik o zmanjšan

Angelik – INFORMIRANI TALISMANI ZA DOM,  združujejo moč in lastnosti talismana in amuleta*.  Zaradi ekskluzivne tehnologije izdelave  so verjetno eni najmočnejših hišnih talismanov na svetu.  Vsak je informiran z več kot 300.000 pozitivnimi in življenju koristnimi,  informacijami, ki med seboj delujejo sinergijsko in v popolni harmoniji.  Gre za  energijske informacije oz. vibracije, ki so z izvirnimi postopki Poznik tehnologije** ojačane in vtisnjene v amulet. Oddajanja podpornih in zaščitnih  informacij v prostor, poteka s pomočjo posebnih kodirnih sistemov, ojačevalcev in oddajnikov nameščenih na površino in v notranjost talismana.

Talismani za dom Angelik – so ustvarjeni z znanjem, ljubeznijo, spoštovanjem, hvaležnostjo in dobrim namenom. Povečujejo energetsko bio polje pri ljudeh ter dvigajo vibracijo energije v prostoru. V dom priklicujejo obilje, zdravje, srečo, ljubezen, priložnosti, izboljšajo kakovost okolja in pozitivno delujejo na naše počutje in zdravje.

 


 

Predmete s čarobno močjo poznajo vse civilizacije. Človek je simbole sreče in zaščite verjetno nosil oziroma uporabljal še preden se je pričel oblačiti. Amuleti in talismani imajo zato večplastno moč – moč prednikov in izročila, izvirno moč, moč posvetitelja, ter nenazadnje moč, ki jo vsak dan generirajo milijoni ljudi, ki s svojim verovanjem – določene predmete vsak dan znova dodatno napolnijo z ogromnim, zgoščenim poljem dobrih energij.

ANGELI so simbol usmiljenja, dobrote in razumevanja, ter simbol čudeža- kadar ga potrebujemo. Njihova simbolika vključuje tudi močan element zaščite, zaradi česar ustrezajo lastnostim amuletov. Ker pa so angelski HIŠNI AMULETI še dodatno informirani (s posebnim postopkom so vanje vtisnjene univerzalne pozitivne energetske informacije in specifične kode) zaradi česar se njihova moč neverjetno poveča, pa zaradi tovrstne “posvetitve” postanejo talismani. INFORMIRANI ANGELSKI TALISMANI ZA DOM “ANGELIK” so torej hkrati amulet in talisman v enem, saj združujejo lastnosti in moč obeh.

*AMULETI so objekti, za katere ljudje verjamejo, da imajo magične lastnosti (predvsem za privabljanje dobre sreče, zaščito in varovanje pred nesrečo oz. zlom). Gre za simbole, ki nevtralizirajo škodljive energije. Medtem, ko mora biti TALISMAN “napolnjen” s posebno močjo, oziroma informacijo. Prav  “informiranja oz. posvetitev” podeli talismanu njegove magične moči, ki največkrat delujejo v smislu moči in zaščite pred neželenimi dogodki, škodljivimi sevanji ali nameni… ali pa v smislu privabljanja srečnih dogodkov in izpolnjevanja srčnih želja tistega, ki  talisman uporablja.

 

**Angelske talismane ANGELIK informira svetovno priznani inovator, radionik in izumitelj Vili Poznik, katerega delo in dosežki so tako vizionarski ter hkrati znanstveno merljivi, da ga mnogi upravičeno imenujejo tudi Slovenski Nikola Tesla.  Za svoje inovacije je prejel številne domače in mednarodne nagrade, moč njegovih izdelkov pa so preverjali in potrdili številni domači in tuji  znanstveniki ter inštituti. Njegovo življenjsko delo je usmerjeno v pomoč ljudem in izboljševanje kakovosti življenja, saj njegove iznajdbe izboljšujejo počutje in zdravje. Pri uresničevanju svojih izumov je vedno sodeloval z bolnišnicami, kliničnimi centri, univerzami ter z znanstveniki iz različnih strok doma in v tujini.

“Poznik tehnologija”, ki se uporablja za informiranje ANGELIK-TALISMANOV ZA DOM je kombinacija večih procesov, zmožnih vplivanja na mrežo skupnih molekul in različnih materij (vodo, steklo, kovino …) s pomočjo informacij in kode. Z natančnim postopkom izberejo, ojačajo in vtisnejo specifično energetsko informacijo (vibracijo) v Talisman. Informacija je vtisnjena s pomočjo številk, kjer vsaka številka nosi zapis stoterih sklopov informacij. Končni rezultat je kombinacija več tisočih, skrbno izbranih sklopov informacij (pozitivnih vibracij), npr. molitev, afirmacij, manter, misli, informacij, zdravilnih lastnosti različnih rastlin, vitaminov, mineralov in pripravkov,  znanje in vpogled. Angelski talismani za dom Angelik so informirani z več kot 300.000 pozitivnimi in življenju koristnimi informacijami, ki med seboj delujejo sinergijsko in v popolni harmoniji.  Sklopi informacij so plod več desetletnih intenzivnih raziskav. Kodiranje vključuje stroge postopke aplikacije in preizkušanja, zaradi česar so Angelski Talismani Angelik verjetno eni najmočnejših talismanov na svetu.

Process oddajanja podpornih informacij v prostor  poteka s pomočjo posebnih kodirnih sistemov, ojačevalcev in oddajnikov .

Poznik 1 Poznik 3 Poznik 2

Prednostne lastnosti Poznik tehnologije informiranja:

  • Rezultat 30 letnih raziskav
  • Razvoj svetovno znanih inovatorjev
  • Tehnologije z več kot 90 mednarodnimi nagradami in priznanji
  • Več 300.000 skrbno izbranih sklopov kod
  • Dodani sklopi kod, prilagojenih za različna poslanstva angelov
  • Lastna tehnologija informiranja